Om Brain Space

Våra appar bygger på psykologi och kunskaper om hjärnan i kombination med artificiell intelligens. Brain Space appar skapar bättre relationer för ett rikare liv.

Allt byggt med en skalbar plattform för mängder av olika tillämpningar inom privat- och företagsmarknad.Brain Space story

Vi vill ge alla människor möjlighet att förstå sina relationer och verktyg att ta dem till nästa nivå.

Brain Space startades år 2016 av beteendevetaren och managementkonsulten Jan Sandgren. Han knöt till sig företagsledaren Karin Annerwall Parö och Tech-experten Håkan Djärv. Efter 30 års arbete med utveckling av människor, företag och organisationer såg Jan Sandgren att de flesta problemen egentligen hade en sak gemensamt - Relationerna fungerade inte så bra som de skulle kunna. Det krävdes många dyra konsult- eller terapitimmar innan man fick syn på sina egna relationsmönster. Men när de väl kom till insikt kunde de börja påverka och förändra dem. Relativt små förändringar gav stora positiva resultat såväl hos individer som grupper och stora organisationer. Färre vardagskonflikter, ökad förståelse för olikheter och mer balans i tillvaron både privat och på arbetet. Relationerna till kollegor, chefer, medarbetare, kärlekspartners, barn och vänner förbättrades och ökade både livskvaliteten och arbetstrivseln.

Jan såg den positiva utvecklingen men blev ändå frustrerad. Det tog för lång tid och kostade för mycket pengar. Så föddes idén till företaget Brain Space.

Kan en app förbättra parrelationer?
YouMe, vår första app, lär känna dina unika relationsmönster och skräddarsyr verktyg och tips för just din utveckling. I YouMe-appen får du lära dig mer om bland annat:

Hur du utvecklar en relation.
Hur bra ni passar ihop.
Vad som egentligen gick snett?
Konkreta tips du kan testa direkt.